Join our talent program.

Medior Front-End / Fullstack Developer – Angular

Full-time at Jungle Guilds

Apply now

We zijn op zoek naar een Front-End / Fullstack Developer – Angular! 

Als onze junior/medio Front-End Developer krijg je de kans om een uitstekende developer te worden terwijl je leert door het te doen. Je zal meewerken aan innovatieve projecten binnen de cross functional teams van onze klanten, die je zullen helpen om de digitale wereld beter en beter te leren kennen. Ook zal je gecoacht worden door onze andere development teamleden met grote interesse in technologie.

Ben je klaar om ons development team te versterken en in no time de developer te worden waar we niet zonder kunnen? Lees verder!

Kom bij ons Talent Program:

Heb je al enige ervaring en wil je de stap zetten naar een merk dat je carrière pas echt een boost geeft? Maar is dat nog lastig vanwege missende ervaring? Wij lossen dat voor je op!

We bieden een intensief en betaald opleidingsprogramma van een jaar lang voor ambitieuze en getalenteerde professionals. Je krijgt een uitdagende baan bij een van onze mooie klanten en je maakt deel uit van ons talentenprogramma. Wat houdt dit precies in? Een normaal salaris en baan, plus een jaar lang training en coaching door de beste Development professionals! Na dit programma zal je een van de beste opkomende Nederlandse developers zijn én je bent klaar om onze klant permanent te versterken.

 

Het programma:

Je bent in dienst van Jungle Guilds. Als lid van onze talent community kom je te werken voor een van onze klanten. We bieden je een goede baan voor vier dagen per week en de vijfde dag komt onze community samen voor training, code-days, hackathons en gastsprekers. Je wordt dagelijks gecoacht door een van onze Senior coaches, zodat je op elk moment in de week gebruik kan maken van jouw coach. In de talent community is er altijd iemand met een goede tip, extra coaching of een slechte grap op Slack. 

Dit ben jij!

Onze talenten zijn creatief en resultaatgedreven. Heb jij een open mind, ben je proactief en omarm je verandering? Tools en processen zijn constant aan het ontwikkelen bij onze klanten, dus je zal altijd een stap vooruit moeten denken.

Werk volgens drie methodes: cross-functional, agile & user centric, de tools veranderen afhankelijk van de klant en/of het project. Om je een idee te geven van de huidige focus en werkmethoden van de development teams van onze klanten geven we je tools en frameworks:

 • Front-end: HTML / CSS / JavaScript ES5 en/of ES6 / React / Angular (5 of later)
 • Server side: NodeJS / IAAS / Netlify / VUE  
 • Workflow: Webpack / Docker / GIT
 • Testing: Jest / Cypress 

Onze ideale kandidaat:

 • Heeft een afgeronde Bachelor/Master, bij voorkeur aan de technologische kant.
 • Heeft goede kennis en/of ervaring in programmeren met HTML, CSS, Javascript.
 • Heeft 3 tot 5 jaar ervaring als Front-end of Fullstack developer.
 • Kan gestructureerde code schrijven die makkelijk te lezen en bij te houden is.
 • Is communicatief vaardig in het Nederlands en/of Engels, zowel verbaal als in het schrijven.

Wij bieden:

 • Een goed salaris tot €50.000 bruto per jaar, inclusief vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen en ongelimiteerde vakantiedagen met een minimum van 24 dagen per jaar.
 • Reiskostenvergoeding in de vorm van een kilometervergoeding of een OV Business kaart.
 • Een uitdagende positie in een internationale, dynamische werkomgeving bij de klant.
 • Een kijkje achter de schermen bij aantrekkelijke klanten, van start-ups tot corporates.
 • De kans om een indrukwekkend CV op te bouwen.
 • Een dag per week een inspirerende agency-omgeving.
 • Een jaar lang betaalde training en coaching programma om een van de beste te worden!

Waar Jungle Guilds voor staat:
Jungle Guilds is de talent hiring partner dat je helpt groeien. We helpen bedrijven om hun digitale teams gebalanceerd uit te breiden en we begeleiden talenten om door te groeien en hun ideale baan te vinden. Ook bieden we talenten de perfecte kans om te werken voor toffe merken en te leren van de beste digitale experts van Nederland. Bovendien hebben deze coole merken constant toegang tot de beste talenten voor een duurzame groei, gebalanceerde teams en frisse innovatie.

We realiseren op maat gemaakte oplossingen met multidisciplinaire agile teams. We hebben rollen binnen Development, Design en Growth/Marketing. Kom werken voor klanten zoals TNT/FedEx, LeasePlan Digital, CarNext, European Container Terminal of NS en Schiphol.

The Job

Jaar lang talentenprogramma

Werken in een internationale omgeving

De kans om een indrukwekkend CV op te bouwen