Meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact op.

Vind jouw volgende uitdaging!

Wij bieden uitdagende functies bij de gaafste merken. Bekijk onze recente vacatures! Ben jij een ambitieuze junior of medior professional? We bieden een intensief en betaald mentorschap en trainingsprogramma van een jaar voor getalenteerde (jonge) professionals.

Je krijgt een uitdagende baan bij één van onze mooie partners en je krijgt in deze periode een opleiding op maat. In dit programma werk je 4 dagen per week aan je baan bij een van onze partners en word je een volledige dag per week begeleid en getraind door een van onze beste experts in de digitale markt. Zoals gezegd, is dit programma afgestemd op uw ambitie en de behoeften van de zakelijke doelstellingen van de partner.

Dit is hoe ons talentenprogramma werkt

Tijdens deze periode werk je 4 dagen per week via detachering bij de inhouse team van onze partners

1 dag per week mentoring en training van het bureau

Een betaalde baan op basis van een JungleGuilds-contract

Directe hands-on werkervaring en opgeleid worden tot expert

Wie we zoeken

Bacheloropleidingen in productmanagement, -design, -development of -marketing

2 tot 5 jaar relevante werkervaring

Klaar om te investeren in je eigen professionele carrière

Ruimdenkend en een geweldige communicator

Goed om te weten

Mentorschap

Opgeleid en begeleid door de beste en meest ervaren professionals in het veld. Altijd en overal jouw mentor voor begeleiding in vaardigheden en persoonlijke competenties.

Klanten

Kom werken aan de klantzijde in de beste en meest professionele teams. We hebben samenwerkingsverbanden met: CarNext, LeasPlan Digital, Fedex, ETC en nog veel meer.

Contract

Je begint met een contract als detachering. Het doel is om een ​​vast contract binnen te halen bij een van onze opdrachtgevers.