Meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact op.

Wij zijn de talent planning partner die jou helpt groeien

Alles van het vervangen van één medewerker tot het opbouwen van een intern team op de lange termijn. Wij helpen je op weg. We bieden een flexibele en transparante set van services aan die passen bij uw behoeften. Zonder recruitment gedoe en met wekelijkse begeleiding vanuit ons.

Right now

Freelance experts

Wanneer je nu experts nodig hebt

12,5% op uurtarief

De beste senior digitale experts op de markt

Direct inzetbaar en in staat om onmiddellijke impact te maken

Zeer flexibel

Detavast talents

Wanneer je korte termijn wilt groeien en lange termijn wilt bouwen

€ 1.920 - € 2.400 per week

Wij zorgen voor intensieve begeleiding

Contract flexibiliteit per kwartaal

Gratis overnemen op jouw loonlijst na 1 jaar

Detavast experts

Wanneer je lange termijn wilt bouwen

€ 2.560 - € 3.400 per week

De perfecte match d.m.v. detacheringsperiode

Diepgaand screeningsproces door domein-peers

Sterke focus op culturele ‘soft skills’ match

Long term

Korte termijn

We hebben een groot netwerk (2000+) van de beste senior freelance digitale experts op de markt met jarenlange ervaring. Geselecteerd op hun absolute top vaardigheden en hun vermogen om echt een verschil te maken voor jouw bedrijf, vanaf de dag dat ze beginnen (agency-mindset). Flexibel, onafhankelijk, direct inzetbaar en 100% transparant.

Middellange termijn

Onze detavast talenten zijn gedreven professionals met 1-5 jaar ervaring. Ze krijgen 1 volledige dag per week een doorlopende opleiding door ervaren experts.

Maak gebruik van de unieke kans om super getalenteerde junior en medior professionals in te huren die ook gratis kunnen worden overgenomen.

Hoe het werkt:
Samen maken we een gedegen talentplan voor jouw bedrijfsdoelstellingen. We vertalen bedrijfsdoelen en beslissen over de vereiste expertise niveaus. We maken een lijst met vereisten voor technische en persoonlijke vaardigheden. Alle detavast professionals worden via dit plan en vereisten-lijst gedurende minimaal een jaar opgeleid en begeleid (afhankelijk van ervaring). Na een jaar heb je de mogelijkheid om ons talent permanent op je loonlijst over te nemen. Gratis!

Lange termijn

Vind je perfecte vaste medewerker door onze detacheringsperiode van 6 - 12 maanden en leer elkaar echt kennen. Na deze periode kunt u de expert kosteloos overnemen.

Met 20 jaar ervaring begrijpen we echt de digitale uitdagingen. Met ons diepgaande screening- en selectieproces krijgt u de beste senior digitale experts voor uw uitdaging.

We zijn volledig transparant en flexibel

 • Freelance experts

  Super flexibel

  12,5% op uurtarief

 • Detavast talents

  Contract flexibiliteit per kwartaal

  € 1.920 - € 2.400 p./w.

 • Detavast experts

  6 - 12 maanden detachering, kosteloze overname

  € 2.560 - € 3.400 p./w.

Hoe we jou ondersteunen

Strategische partner

We helpen je met de experts en talenten die je echt nodig hebt. Met onze 20 jaar ervaring in digitale bureaus voorzien we in zakelijke behoeften. We begrijpen als geen ander dat interne teams niet alleen de juiste vaardigheden nodig hebben, maar ook talent en de juiste match van persoonlijkheid en mentaliteit.

Lopend proces

Wij zijn een echte collega voor onze opdrachtgevers en begeleiden en coachen onze ontzagwekkende talenten gedurende de hele periode. We helpen onze klanten om te groeien en te verbeteren via een op maat gemaakt talentplan op basis van zakelijke behoeften. Via dit plan helpen we digitale teams op lange termijn te groeien met een volledig uitgebalanceerd team van senior experts en vers gemotiveerd talent.

Diepgaande screening

Met onze bureau-ervaring begrijpen we de digitale uitdagingen. Met ons diepgaande screening- en selectieproces krijg je de beste digitale experts voor jouw uitdaging. Geselecteerd met een sterke focus op culturele ‘soft skill’ match.

Open omgeving

Wat je ziet is wat je krijgt. Wij geloven in flexibiliteit, transparantie en vooral eerlijkheid!